Shopping cart
0,00 kn

PRINS Naturecare Diet Dog Hypoallergenic Lamb

37,90 kn

Hrana za pse crijevnim problemima Prins je mokra hrana i preporučuje se psima s gastrointastinalnim problemima i alergijom.

Opis

Potpuna mokra hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse s netolerancijom na hranu i/ili gastrointestinalnim problemima

Hrana za pse crijevnim problemima ili problemima s kožom

NatureCare Diet Dog Hypoallergenic Lamb je mokra hrana za pse koji pokazuju znakove preosjetljivosti na hranu (problemi s kožom i dlakom) i/ili imaju bilo kakve probavne probleme. Ova cjelovita dijetalna hrana razvijena je u suradnji s veterinarima. Sadrži samo po jedan izvor životinjskih bjelančevina i ugljikohidrata, što smanjuje rizik od alergijskih reakcija.

Hipoalergena

Odabrani izvori bjelančevina i ugljikohidrata, kao što su janjetina i krumpir, smanjuju mogućnosti za reakcije preosjetljivosti.

Zdrava crijevna flora

Dijetalna vlakna kao što su manan oligosaharidi (MOS) i fruktooligosaharidi (FOS) za uravnoteženu crijevnu floru.

Omega-3 masne kiseline

Omega-3 masne kiseline pomažu poboljšati stanja osjetljive kože i daju sjaj dlaki.

100% prirodna dijetalna hrana

Naša hrana za kućne ljubimce pripremljena je na temelju znanstvenih spoznaja i razvijena u suradnji s veterinarima, znanstvenicima i sveučilištima. Potpuno je sigurna za vašeg ljubimca, čak i ako se koristi dulje vrijeme.

SASTAV: 64% janjećih srca, janjetina, janjeća jetrica i janjeće tripice, krumpir (5%), laneno ulje, fruktooligosaharidi (FOS) (0,1%), manan oligosaharidi (MOS) (0,04%).

ANALITIČKI SASTAV: vlaga 75,0%, sirove bjelančevine 10,8%, sadržaj masti 6,7%, sirovi pepeo 2,4%, sirova vlaknina 0,4%.

MINERALI: kalcij 0,22%, fosfor 0,16%.

DODACI / kg: nutritivni dodaci: 3a700 vitamin E (alfa-tokoferol acetat) 30 mg, E2 jod (kalcijev jodat, bezvodni) 0,75 mg, E5 mangan (manganov II sulfat monohidrat) 3 mg, E6 cink (cinkov sulfat monohidrat) 15 mg. Najbolje upotrijebiti do / serijski broj: na ambalaži.

UPUTE ZA UPOTREBU I SAVJETI ZA HRANJENJE: Prins NatureCare Diet Dog HYPOALLERGENIC LAMB preporuča se za odrasle pse s netolerancijom na hranu i/ili gastrointestinalnim problemima. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i iskoristiti u roku od dva dana. Najbolje ponuditi na sobnoj temperaturi. Nisu potrebne daljnje pripreme. Podijelite dnevnu porciju na najmanje 2 obroka dnevno. Proizvod možete ponuditi kao glavni obrok ili kao zamjenu za drugu hranu. Pas uvijek treba imati svježu vodu za piće sobne temperature. Ne preporučamo dodatnu hranu. Specifičan cilj prehrane je smanjiti netoleranciju na određene sastojke i/ili hranjive tvari. Nutritivne karakteristike: sadrži odabrane bjelančevine ​​i ugljikohidrate. Preporučena upotreba: 3 do 8 tjedana. Kada simptomi netolerancije nestanu, ovu hranu možete koristiti bez ograničenja.

Dodatne informacije

Težina 400 g
Pakiranje

400 G