Shopping cart
0,00 kn

Praktički mentalni savjeti za igru

Naredba "Ovamo!"

Nazovite svog psa imenom i kada se odazove ponudite mu Prins Train & Care pastu kao nagradu. Ponovite tri puta: Ime = Nagrada, Ime = Nagrada, Ime = Nagrada. Možete se kladiti da će vaš životinjski prijatelj od sada puno brže slijediti naredbe!

Mentalni izazov

Prins Train & Care pasta je također vrlo korisna kao učinkovito punilo za mentalne igračke. Pripremite mješavinu odabranih suhih briketa i naše paste od lososa i tom smjesom napunite životinjske mentalne igračke kao što su na primjer Kong igračke. Pasta će djelovati kao ljepilo za brikete, što će vašem kućnom ljubimcu pružiti još zabavnije “izazove za razmišljanje”.

Što lakše!

Pasta Prins Train & Care može poslužiti kao pomoć u slučajevima kada vaš pas mora pokazati veliku dozu koncentracije i smirenosti. Ravnomjernim laganim pritiskom na tubu istisnut ćete dovoljno paste od lososa da odvratite njegovo pozornost. Odlično rješenje za lakšu njegu ili prilikom posjeta veterinaru!

Poslastica u tubi - PRINS Train & Care

Prins Train & Care Salmon Pâté sadrži bogat udio svježeg lososa, jednog od omiljenih okusa mnogih pasa. Ovaj zalogaj od lososa ne samo da je odličnog okusa, već je i hipoalergen i ne sadrži žitarice (gluten). To znači da je odabirom ove delicije vaš kućni ljubimac zaštićen od gore navedenih alergena u hrani. Riječ je o ukusnoj poslastici u tubi koja u smislu pakovanja nudi tri ključne prednosti:

  • Laka za nošenje
  • Omogućuje točno doziranje - istisnemo toliko koliko želimo
  • Odabirom ovog pakovanja ruke ostaju čiste, bez čestica hrane i mirisa.