Prva hladno prešana hrana u Hrvatskoj

Zašto Prins?

Prins hrana je posebna visokokvalitetna prešana hrana za pse. Prešana ili komprimirana hrana je potpuna hrana za pse dobivena jedinstvenom tehnologijom u kojoj se ne koristi visoka temperatura prilikom proizvodnje. Sastojci se prvo melju onda pažljivo miješaju i potom kratko prešaju na niskoj temperaturi od 75C.

Takav postupak omogućava da se hranjivi sastojci (vitamini, minerali, prirodni antioxidanti i proteini) sačuvaju i da ih visoka temperatura ne uništi. To hranu čini i ukusnijom za ljubimca.

Slika 1.

Slika 1. pokazuje razliku u brzini razgradnje između hladno prešane Prins hrane u odnosu na klasični dehidrat. Vidi se kako hladno prešana Prins hrana tone, a klasični dehidrat pliva. Još je vidljivo da već nakon 1 sat dolazi do gotovo potpune razgradnje hladno prešane Prins hrane u odnosu na klasični dehidrat. Nakon 4 sata, klasični dehidrat se još nije razgradio.

Kao što je vidljvo hladno prešanje omogućava da želudac vrlo lako razgrađuje hranu što dovodi do lakše, pravilne i zdrave probave što je posebno važno za osjetljive ljubimce.

Prins hrana je osmišljena u Nizozemskoj i napravljena je od 100% prirodnih sastojaka.
Proizvodnja se vrši pod strogom kontrolom (GMP+ i HACCP) uz redovit inspekcijski nadzor.
Prins surađuje s vodećim sveučilištima,veterinarima, tehnolozima i nutricionistima da bi se nove znanstvene spoznaje koristile za unaprjeđenje i razvoj novih proizvoda.

Već 50 godina Prins proizvodi hranu i tisuće ljubimaca ju svakodnevno jedu u svim fazama života.
Dajući Prins hranu ljubimcu pružate ukusan, siguran, potpun i zdrav obrok a Vaš pas će vam odmah reći što misli o hrani

Kontaktirajte nas brzo za besplatan uzorak, jer su količine ograničene!